Sunday, March 6, 2011

Etsy Malaysia



Saturday 5 Mac , I went to Subang Empire Shopping Mall. New shopping complex at SS 16. Actually, I just want to visit the booth organized by Etsy Malaysia. There are several my favorite blog join them such as 'snazzy n such' , 'pupurin' and 'fabricfanatics'.


Actually, their price is same like in their blog but here you can feel the fabric... 


From Pupurin,


From Snazzy & Such,



From FabricFanatics,


Sangat cantik kan.... I like !.. What to do with all these fabrics? I don't know yet. I just bought it because I love it.... heheheh...

Love,


4 comments:

yusrizawati jahamin said...

niza..mahal ka tu fabric semua?

nizacraft said...

ada yg mahal ada yg murah...,tengok kualiti jugak... but i love fabricfanatics...:)

Yati said...

Yati teringin nak pergi booth oleh crafter Malaysia. Tapi di Perak ni, tak pernah buat. Selalu di Lembah Klang saja. Mesti banyak goodies beli, selain dapat kenal tuan punya kedai yang kita selalu jumpa online sahaja. :)

nizacraft said...

Etsy mmg selalu buat area KL or PJ jer ... Art market pun biasanay area PJ.. beli online tu ok, but kalau yati dapat tengok live.... lagi best.... rancang nak beli dalam rm100, finally habis gak 2 ke 300... magic tak? hehehehe

Post a Comment