Wednesday, February 22, 2012

New projek ... SAL



I'm presenting my new x stitch project. Using 14 CT aida fabric... Huh... jenuh mata ni.. but really enjoy.








I hope can finish this by end of April. Hopefully....



Love,

17 comments:

shima said...

assalammualaikum niza
kak shima nak tanya niza garis kotak2 tu guna pen apa ya..tq

Yoon said...

waaaaaahhh!!! cantiknya!!! niza SAL dgn sape? good luck habiskan cs yg gorgeous ni...:)

nizacraft said...

K shima: saya guna water erasable pen. Lepas siap stitch, rendam jer dlm air, nnt hilang sendiri... Lg senang nk stitch k shima. Tak pening kepala. Stitcher kat china yg ajar begitu. Mmg practical. Kira kotak 10 by 10 mcm kat chart.

Yoon : dgn few sticher kat stitching finger... Nway, tq.... :-)

Mila@Rimbun said...

Ini nnt for sale ke or untuk diri sendiri ni? akak ni belum habis2 lagi projek cs yg tertundak sejak tahun lepas ni hehehe

Yati said...

Jahitan Niza sangat kemas.
Chaiyok, Niza! ^_^

shima said...

niza, kak shima pernah guna, tak sempat nak jahit color pen tu dah hilang ...huhu

ariena said...

kak,pen tuh bleh beli kat mana yer???
just rendam,n dia akan hilang sendiri???

by the way,patterns nih sangat cantik..
sure hasilnya sangat mengancam nanti....

nizacraft said...

k shima.... yg hilang dgn sendirinya tu air erasbale.... akan hilang dalam masa 2 jam.. Tapi yg niza guna ni water erasable... hilang bila rendam ngan saya. sangat best untuk xstitch... tu pun belajar masa gi china 2 years ago. diorang punya xstich lagi besar bagai...

nizacraft said...

Kak mila... sendiri jek....

nizacraft said...

ariena.... pen tu k niza beli kat china. mmg ambik byk stok... then mana-mana stitcher yg berminat kat msia ni, k niza jualkan... nak ker.

BalkisMR said...

cantik nye :) tengok gambar pun dah tau mesti mencabar!!

ariena said...

kak niza...nanti saya confirmkan...sebab ada jugak kits yang saya berkenan...
kene tengok encik fulus dulu....heheh

InaIn said...

pattern ne niza beli yg dah siap semuanya ye (benang & kain)? Niza beli kat mana ye?

nizacraft said...

Salam Inaln..

Pattern ni siap benang n kain. tapi pattern ni out of stock lah dear. kalau nak full catalog do email me... nizacraft@gmail.com

Puteri Nurhayati said...

Hi Niza! Projek ni dah siap ke? :)

me.ronazil.ab said...

kat mana nak beli set kit ni ek?

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

Post a Comment